Ara

Cumhuriyetimizin 100. Yılında fidan dikimi etkinliğimiz yapıldı. Öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Cumhuriyetimizin 100. Yılında öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin emekleriyle 'Cumhuriyet 100 Yaşında' etkinliğimiz yapıldı.

Ara

Cumhuriyetimizin 100. Yılına el izlerimizi bıraktık.

Cumhuriyetimiz emin ellerde...

Ara

Cumhuriyetimizin 100. yılı etkinlikleri kapsamında okulumuz öğrencileri ile Cumhuriyet maratonu yapıldı. Dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ara

Cumhuriyetimizin 100. yılı etkinlikleri kapsamında öğrencilerimizle Gökseki barajımızda doğa yürüyüşü ve çevre temizliği yapıldı.

Ara

Okulumuza ismini veren Şehidimiz Zeki Şahin'i mezarı başında ziyaret ettik. Şehidimizin ablasına da evinde ziyaret gerçekleştirip taziyede bulunduk.

Ara

13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması günü kapsamında okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı. İkaz alarmı konusunda öğrenciler bilgilendirildi.

Ara

ÇEDES Değerler Kulübü öğrencilerimizle tanışma etkinliği yapıldı.

ÇEDES Değerler Kulübü öğrencilere tanıtıldı.

Ara

İlköğretim Kurumları Bursluluk sınavını kazanan öğrencilerimizi tebrik ederiz.